Food Talk

  • 22 april 0 111

    Tortilla maken met kinderen

    Dit klassiek Spaanse gerecht zet je in een handomdraai met je kinderen in elkaar. De tortilla (of Spaanse omelet) eet je warm of koud en is ideaal om allerlei ingrediënten in te verwerken –... Meer
  • 0 111

    Nu in ‘t seizoen: aardbei

    De aardbei is het ultieme symbool voor een mooie zomerdag. Van aardbeienijs op een warme dag tot een bakje aardbeitjes na het buiten spelen.. jong en oud is er... Meer
  • 15 april 0 111

    Kook eens met: banaan

    Veel atleten nemen voor het sporten nog snel even een banaantje voor de energie. Geen wonder, de banaan staat namelijk bekend om zijn snelwerkende koolhydraten en vezels die vrijwel... Meer
  • 13 april 0 111

    Kook eens met: kokos

    Kokos is hot! Kokosmelk, -olie, -rasp, -boter; dit exotische ingrediënt staat steeds vaker op tafel. Denk aan een lepeltje kokosrasp in de yoghurt met granola en vers fruit, een... Meer
  • 3 april 0 111

    Nu in ‘t seizoen: radijs

    Radijsjes: ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en afmetingen en hebben prachtige namen, zoals Cherry Belle en French Breakfast. De Chinezen knabbelen er al ruim 3000... Meer
  • 30 maart 0 111

    Nu in ‘t seizoen: rucola

    Wist je dat rucola geen echte slasoort is, maar een koolsoort? Dit pittige blaadje is een bom van vitamine C en wordt volop gebruikt in Italiaanse gerechten.  Al sinds... Meer
  • 18 maart 0 111

    ​20 x happy brunch

    Eten brengt mensen samen. Slaap extra lang uit op zondag en schuif daarna met z’n allen aan voor een lange, relaxte brunch. Iemand zin in bubbels?   4x... Meer
  • 0 111

    Het ultieme paasmenu
    Om dit artikel te bewaren moet je in

    Van croissant tot langzaam gegaarde lamsbout: deze 25 heerlijke klassiekers mogen dit jaar niet op de paastafel ontbreken. Stel met onderstaande gerechten zelf je ultieme paasmenu samen. Het worden... Meer
  • 12 maart 0 111

    Nu in ‘t seizoen: rabarber

    Rabarber is een groente, maar wordt vaak als dessertgroente beschouwd. Het komt oorspronkelijk uit Azië – in China aten ze het al in 2000 v C – en er... Meer