Saleskit 2024

Samen koken, samen genieten

Food and Friends is het inspiratieplatform voor de echte food liefhebbers met gemiddeld ruim 250.000 bezoekers per maand. Hier vind je de lekkerste recepten van bekende chefs, kookboekenauteurs en hun verhalen, die zorgen voor nog meer plezier en beleving bij het koken en samen eten.

Veel foodmerken inspireren hun doelgroep met receptuur, storytelling en/of kooktechnieken. Maar hoe spring je met jouw content tussen al dat aanbod uit? Door onze jarenlange ervaring, creativiteit, ons bereik en met gebruik van data kunnen we je daar gericht bij ondersteunen.

Campagnes maken die Nederland letterlijk ‘opeet’
We creëren met ons gepassioneerd food-team de lekkerste foodcontent voor ons platform, maar ook voor jouw merkt of product. Van receptontwikkeling, foodfotografie, het schrijven van content, het maken van receptvideo’s, tot complete culinaire producties, waarbij we in de huid van jouw merk kruipen.
Daarbij zetten we jouw product, het verhaal en merk centraal om de juiste doelgroep optimaal te informeren, inspireren of uit te dagen. Alle content die we samen maken, kun je ook rechtenvrij gebruiken voor eigen kanalen.

Binnenkort eens samen kijken wat we voor jouw merk kunnen betekenen?
We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar jouw merk, plannen en acties. Zodat we met je mee kunnen denken vanuit onze kennis en ervaring. En dan hebben we ook nog eens het leukste foodplatform van Nederland in de tas! Ter inspiratie sturen we je graag de saleskit met alle mogelijkheden. En het liefst drinken we een kop koffie en horen we jouw verhaal.

Wil je meer informatie of een kop koffie drinken? Neem dan contact met ons op: marije@foodandfriends.nl of via 0611862426