In elke dag feest (wij houden van deze titel) maakt Maartje Borst dit heerlijke gerecht dat je perfect als tussengerecht met de feestdagen kan serveren. Het is vega maar ook voor de vees- en visliefhebbers een heerlijk luchtig tussengerecht dat je zelf kan aanpassen naar de grote.
Steak tartaar
Restaurant Baut gaf ons het recept voor deze echte franse steak tartaar. Serveer hem chique of lekker robuust, het is aan jou de keuze – maar vergeet je eitje niet, dat hoort natuurlijk bij een steak tartaar.
En deze gevulde portobello’s met pesto doen het altijd goed.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.