Contact Food and Friends

Leuk dat je contact met Food and Friends zoekt!

Op dit online platform inspireren we jou met de lekkerste recepten, zodat je plezier hebt in de keuken en samen met je vrienden de gezelligste avonden kan beleven. We delen gerechten met je van onze grootste vrienden als Jamie Oliver, Bart van Olphen, Jord Althuizen en veel anderen culi’s. Dagelijks geven we jou de heerlijkste recepten, de leukste initiatieven en de lekkerste plekjes.  We willen alle thuiskoks van Nederland en België uitdagen om net een stapje verder te gaan dan ze normaal zouden doen. Met grootste uitpakkers voor diners met vrienden en familie, en doordeweekse recepten om je kookrepertoire flink mee uit te breiden.

Onze visie: “Een gelukkigere wereld door middel van plezier in koken én eten samen met vrienden en familie.”

Via onze nieuwsbrief houden we je iedere twee weken op de hoogte van de beste recepten, geven we je slimme kooktips en te gekke winacties. We zullen je regelmatig voorstellen aan nieuwe friends en we brengen je via onze bloggers op de hoogte van de laatste trends. Geef je snel op voor onze gratis nieuwsbrief.

Heb je een vraag of wil je iets met me delen? Kijk dan hieronder voor onze contactgegevens.

Liefs Lot, namens het team van Food and Friends

—————————————————

Contactgegevens

Redactionele vragen
Heb je een vraag over een recept, een van mijn foodvrienden of een andere redactionele vraag? Stuur een mail naar lot@foodandfriends.nl of via een berichtje via Facebook of Instagram.
 
Pers
Ik ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste foodspots, culinaire hoogstandjes, pop-up events, loeilekkere producten en gloednieuwe kookboeken. Heb jij iets leuks op de plank liggen of staat er iets op de planning dat je graag met me wil delen, stuur dan een mail naar redactie@foodandfriends.nl. Verrassingspakketjes zijn natuurlijk ook welkom! Mail ons even voor het adres.
 
Samenwerken of adverteren
Iedere maand komen er rond een half miljoen bezoekers op foodandfriends.nl – en geluksvogel dat ik ben: het worden er iedere maand meer! Niet alleen op de website, maar ook de socialmediakanalen zijn rising stars, waar ik rechtstreeks contact heb met tienduizenden foodlovers. Wil jij jouw product of (culinaire) dienst onder de aandacht brengen? Je kan ons bereiken en de mogelijkheden opvragen via onze collega’s bij Value Zipper: info@valuezipper.nl, 085 0605003, www.valuezipper.nl