Contact Food and Friends

Leuk dat je contact met Food and Friends zoekt!

Op dit online platform inspireren we met de lekkerste recepten, zodat je plezier hebt in de keuken en samen met je vrienden de gezelligste avonden kan beleven. We delen gerechten van onze grootste vrienden. Dagelijks geven we de heerlijkste recepten, de leukste initiatieven en de lekkerste plekjes.  We willen alle thuiskoks van Nederland en België uitdagen om net een stapje verder te gaan dan ze normaal zouden doen. Met grootste uitpakkers voor diners met vrienden en familie, en doordeweekse recepten om het kookrepertoire flink mee uit te breiden.

Onze visie: “Een gelukkigere wereld door middel van plezier in koken én eten samen met vrienden en familie.”

Bij Food and Friends spot je handige culi-tips, de hipste hotspots en de nieuwste foodinitiatieven. De culinaire redactie zit boven op de trends, weet wat er in de foodscene speelt.

Veel foodmerken inspireren hun doelgroep met receptuur, storytelling en/of kooktechnieken. Maar hoe spring je met jouw content tussen al dat aanbod uit? Door onze jarenlange ervaring, creativiteit, ons bereik en met gebruik van data kunnen we je daar gericht bij ondersteunen. 

Campagnes maken die Nederland letterlijk ‘opeet’ 

We creëren met ons gepassioneerd food-team de lekkerste foodcontent voor ons platform, maar ook voor jouw merkt of product. Van receptontwikkeling, foodfotografie, het schrijven van content, het maken van receptvideo’s, tot complete culinaire producties, waarbij we in de huid van jouw merk kruipen. Daarbij zetten we jouw product, het verhaal en merk centraal om de juiste doelgroep optimaal te informeren, inspireren of uit te dagen. Alle content die we samen maken, kun je (in overleg) ook rechtenvrij gebruiken voor eigen kanalen.

Binnenkort eens samen kijken wat we voor jouw merk kunnen betekenen? 

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Naar jouw merk, plannen en acties. Zodat we met je mee kunnen denken vanuit onze kennis en ervaring. En dan hebben we ook nog eens het leukste foodplatform van Nederland in de tas! Laat het mij weten als je nu al vragen of ideeën hebt, dan kan ik je ons briefingsformulier toesturen of we kunnen een afspraak inplannen?

Via onze nieuwsbrief houden we je wekelijks op de hoogte van de beste recepten, geven we je slimme kooktips en te gekke winacties. We zullen je regelmatig voorstellen aan nieuwe friends en we brengen je via onze bloggers op de hoogte van de laatste trends. Geef je snel op voor onze gratis nieuwsbrief.

Heb je een vraag of wil je iets met ons delen? Kijk dan hieronder voor onze contactgegevens.

—————————————————

Contactgegevens

Food and Friends
marije@foodandfriends.nl

Redactionele vragen
Heb je een vraag over een recept, een van mijn foodvrienden of een andere redactionele vraag? Stuur een mail naar lot@foodandfriends.nl of via een berichtje via Facebook of Instagram.

Pers
Ik ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste foodspots, culinaire hoogstandjes, pop-up events, loeilekkere producten en gloednieuwe kookboeken. Heb jij iets leuks op de plank liggen of staat er iets op de planning dat je graag met me wil delen, stuur dan een mail naar redactie@foodandfriends.nl. Verrassingspakketjes zijn natuurlijk ook welkom! Mail ons even voor het adres.