Food Talk

  • 17 november 0 111

    Bart van Olphen

    Bart van Olphen – Food and Friends visexpert Auteur van reeds acht kook- en reisboeken, tv-chef, autoriteit op het gebied van duurzame vis en dé Food and Friends... Meer
  • 3 juli 0 111

    Eieren pocheren

    Eieren pocheren hoeft niet zo moeilijk te zijn en er zijn verschillende methoden om het te doen. Zoals deze, waarbij je het eitje eerst in een kopje giet alvorens... Meer
  • 2 juli 0 111

    Tomaten ontvellen

    Hoe blancheer en ontvel je tomaten? Vaak moet je tomaten voor gebruik ontvellen zodat er geen vel in een gerecht zit. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze soep van rode... Meer
  • 0 111

    Gennaro Contaldo

    Gennaro Contaldo is één van de meest gerespecteerde chef-koks in Londen. Hij is bekend als de Italiaanse legende die Jamie Oliver alles leerde over de Italiaanse keuken. Op... Meer
  • 8 maart 0 111

    Nu in ‘t seizoen: mango

    De mango wordt wel de ‘koning der vruchten’ genoemd en daar kunnen we ons best in vinden. Een verse, rijpe mango is een feestje om te eten: volop sappig, zoet vruchtvlees en... Meer