Gratis weekmenu: Food Pharmacy

24 februari

We mogen ook deze week weer een gratis weekmenu weggeven, dit keer met 7 recepten voor een betere gezondheid en een gelukkigere planeet uit Food Pharmacy Op jacht naar goede voeding.

Hoe kun je ervoor zorgen dat wat je eet zowel goed is voor jezelf als voor de planeet? In dit boek nemen de Zweedse Lina en Mia van het populaire lifestyleplatform Food Pharmacy je mee in hun zoektocht naar een betere gezondheid voor mens en aarde. Wat we eten heeft namelijk enorme invloed op het klimaat, maar met een paar simpele aanpassingen in je dieet kun je je CO2-voetafdruk enorm verminderen. Met het gezondheidskompas in dit boek leer je te ‘jagen’ op goede voeding. De opbrengst van die jacht tover je met de 60 klimaatvriendelijke recepten om in een heerlijke voedzame maaltijd. Goed voor jou én goed voor de planeet, what’s not to like?

Want hoe vind je al die voedingsstoffen die voor jou essentieel zijn? Speciaal daarvoor hebben Lina en Mia een gezondheidsjagerskompas gemaakt. Zo ‘jaag’ je op goede voeding; en met meer variatie scoor je meer punten. Zo tover je met jouw ‘jachtopbrengst’ 60 klimaatvriendelijke gerechten op je bord.

Wil je het weekmenu per recept bekijken? Dat kan ook! 

Het weekmenu bestaat uit:

Het boek Food Pharmacy: Op jacht naar goede voeding kun je hier bestellen.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Algemeen
Meer Algemeen
Gratis nieuwsbrief