Koekrepen met een geheim ingrediënt: witte bonen! Laat de sceptici het maar niet horen…
1. Verwarm de oven voor tot 150 °C. Spoel de witte bonen af en laat ze uitlekken. Rasp de bittere amandelen fijn. Ontpit de dadels.
2. Mix alle reepingrediënten, behalve de bessen, in een foodprocessor tot een mooi glad beslag. Bekleed een kleine ovenschaal met bakpapier, giet het beslag erin en strooi de bessen erover. Bak het geheel 75-90 minuten in het midden van de oven, of tot het stevig aanvoelt en een dun goudbruin korstje heeft.
3. Laat de reep afkoelen en snijd hem in vierkantjes. Garneer met meer vers zomerfruit en wat citroenmelisse. Sprenkel tot slot de vanillesaus erover.
Voor 12 vierkantjes
Repen
Serveer met
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.