Als je het ons vraagt een van de állerleukste momenten van het jaar: kerst. Eindelijk mogen we zonder excuses uren in de keuken doorbrengen om uitgebreid te koken voor... Meer
16 oktober0 111
Food trend: vegetarisch snacken
Al sinds haar negende eet Isabel Boerdam, bekend van haar foodblog en gelijknamige boek De Hippe Vegetariër, volledig vegetarisch. Sindsdien heeft zij zich ontwikkeld tot een expert in het... Meer
7 oktober0 111
Puur en (h)eerlijk op de Veluwe
Zin in een culinair tripje in eigen land? Ga alsjeblieft een keer naar de Veluwe, want geloof ons: er is zoveel te ontdekken. Je valt hier van de ene... Meer
6 oktober0 111
Housewarming party
Een verjaardag? Reden voor een feestje! Is het een maand lang gelukt om iedere week twee keer naar de sportschool te gaan? Dat moet gevierd worden. De sleutel van... Meer
22 september0 111
Foodtips in Zuid-Tirol
OE-LA-LA, wat hebben we afgelopen winter een geweldige tijd gehad in Zuid-Tirol. Een week lang lag het skigebied Val Gardena onder onze lange latten. We maakten waanzinnige skitochten en... Meer
18 september0 111
Surimam: even terugblikken
‘De zonnige zomer van 2016 was er een voor in de boeken. En voor ons extra bijzonder, want er was een huwelijksfeest: ik ging trouwen! De huwelijksvoltrekking vond plaats... Meer
12 september0 111
Kabeljauw op 3 manieren
Kabeljauw is in Nederland immens populair. Na kweekzalm is deze witvis het meest geliefd als we in de keuken met verse vis aan de slag gaan. En niet onterecht:... Meer
9 september0 111
5X gezonde smoothies
Een smoothie is natuurlijk erg lekker, maar bevat hij ook nog eens de juiste ingrediënten, dan ben je verzekerd van een portie gezonde voedingsstoffen. We geven je vijf smoothies... Meer
28 augustus0 111
RESTAURANTTIP: BARDAK, AMSTERDAM
Ping-e-ling. M’n vertrouwde app-toon van mijn telefoon gaat. ‘Heb je morgen zin in een uitstapje naar Tel Aviv?’ WAT? Ja! Maar… ‘even’ naar Tel Aviv, morgen, hoe dan? Hij... Meer