Koken, pocheren, bakken of verwerken in een taart; met een eieren kun je alle kanten op. Ei vormt de basis in heel veel recepten: van pasta tot taart en... Meer
25 februari0 111
Nu in ‘t seizoen: bietjes
Bietjes: de schrappen liggen er vol mee deze tijd van het jaar. Wij gebruiken voornamelijk de rode biet, maar wat veel mensen niet weten is dat deze bietensoort talloze... Meer
20 februari0 111
Nu in ‘t seizoen: broccoli
Broccoli, wie is er niet mee opgegroeid? Dit familielid van de bloemkool heeft een relatief pittige, maar ook zachte smaak en daarom geliefd bij jong en oud. In de 17e... Meer
29 januari0 111
Jamie Oliver
Jamie Oliver is een van de beroemdste chefs ooit. Maar hoe is het allemaal zo gelopen en wat heeft Jamie allemaal bereikt sinds het jaar 1997 toen hij begon... Meer
26 januari0 111
10 weetjes over stroop
Stroop is een typisch Hollands ingredient dat we vooral schenken over onze pannenkoeken met appel en spek, serveren bij een stukje kaas of onze boterham mee besmeren. Er zijn... Meer
22 januari0 111
Hoe maak je verse pasta?
Verse linguine, tagliatelle of ravioli maken is niet alleen ontzettend lekker, het is ook leuk en eenvoudig om zelf te maken! We leggen je stap voor stap uit hoe... Meer
21 januari0 111
Nu in ‘t seizoen: prei
Prei, van november tot april is hij op z’n lekkerst! Met zijn overlappende bladeren is de prei milder en zoeter dan zijn familielid de ui. Of je hem nu smoort... Meer
6 januari0 111
Nu in ‘t seizoen: bloedsinaasappel
Net als de gewone sinaasappel is deze schitterende vrucht rond en fris, maar daar houdt de overeenkomst wel op. Want een sinaasappel is, nou ja, een sinaasappel. Maar een bloedsinaasappel biedt... Meer
22 december0 111
Rens Kroes
Author bestseller cookbooks, food influencer en healthy lifestyle blogger, ze is het allemaal! Rens Kroes groeide op in Fryslân en voedde haar healthy lifestyle met de hipste trends uit New York.... Meer