Gratis weekmenu Eet jezelf stralend gezond

1 mei

Wil jij je ook stralend gezond voelen? Begin dan eens met kijken naar wat je precies eet. De juiste voeding kan je van binnen én van buiten laten stralen. Dit boek gaat niet over strakke regeltjes, vreemde detoxkuurtjes of obsessief bezig zijn met dingen die je niet mag, maar juist over alle prachtige ingrediënten die je wél mag en die je in overvloed zou moeten eten.  Voor een stralende huid, minder stemmings wisselingen, een betere spijs vertering en meer energie.

In Eet jezelf stralend gezond lees je van A tot Z a lles over de gezondheidsvoordelen van pure voedingsmiddelen. Kies voor de heer lijkste plantaardige producten die boorde vol voedings waarden zitten; van algen en boekweit tot matcha en zoete aardappel. Vervolgens vind je 90 recepten die stuk voor stuk lekker, voedzaam en kleurrijk zijn. Denk aan een chiapudding met matcha room als ontbijt of groente noedels in een p ittige misosoep voor de lunch. Of heb je meer trek in een zelfgemaakte noten kaas met olijf en oregano of kokosijsjes met roos en  framboos? Allemaal even stralend gezond!

Het weekmenu, dat we speciaal voor jullie samenstelden, geeft je zeven recepten voor een stralende gezondheid van binnen en van buiten. Je kan het hele menu hier downloaden. Sla het op op je computer of print het uit en hang het in je keuken. 

Wil je het weekmenu per recept bekijken? Dat kan ook! 

Het weekmenu bestaat uit:

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief