Deze visloze versie van de Polynesische ceviche met limoensap en kokosroom bevat alle smaak en nog veel meer voedingsstoffen. Lekker met glutenvrije kokostortillachips om erin te dippen.
1. Halveer de avocado’s en verwijder de pitten. Schep het vlees eruit maar laat daarbij rondom een randje van 1 centimeter in elke halve avocado zitten, zodat ze als kommetjes kunnen dienen. Knijp er wat limoensap over om te voorkomen dat ze verkleuren.
2. Snijd het avocadovruchtvlees dat je eruit geschept hebt in grove stukken. Doe de avocado samen met de mango, tomaten, rode ui, mais, kokosmelk, lente-uitjes, het limoensap, de koriander, jalapeño en sesamzaadjes in een schaal en schep door elkaar. Voeg zout toe naar smaak. Laat de ceviche 5 minuten rusten zodat de smaken kunnen ontwikkelen.
3. Verdeel de ceviche over de vier avocadokommetjes en dien op met kokos-tortillachips, als je wilt.
We hebben speciaal voor jou een heel weekmenu samengesteld van Eet jezelf stralend gezond. Deze vind je hier:
Voor 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.