Deze combinatie is heel verfijnd en apart. De frambozen zorgen voor een verrassingselement op het moment dat je in deze lekkere romige kokosijsjes bijt. De smaken van roos en kardemom voeren je mee naar een Perzische rozentuin.
1. Doe de kokosmelk, het kokosvruchtvlees, de kokosnectar, het rozenwater, de kardemom en het vanillepoeder in een blender en pureer op hoge snelheid tot een glad en romig geheel. Verdeel de frambozen over de ijslollyvormpjes. Schenk het kokosmengsel over de frambozen en vul de vormpjes. Steek de stokjes erin. Zet 3 tot 4 uur in de vriezer, tot ze bevroren zijn. Doop de ijslollyvormpjes voor je ze gaat eten kort in warm water zodat de ijsjes eenvoudig los komen. Je kunt ze een maand in de vriezer bewaren.
We hebben speciaal voor jou een heel weekmenu samengesteld van Eet jezelf stralend gezond. Deze vind je hier:
Voor 12 ijsjes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.