Gratis weekmenu: Charlie’s Kitchen

25 september

We mogen ook deze week weer een gratis weekmenu weggeven, dit keer met 7 recepten voor meer energie en balans uit Charlie’s Kitchen.

Charlie’s Kitchen staat voor energie, balans en positiviteit. Tijdens haar burn-out leerde Charlotte de Jong alles over goed voor je lichaam zorgen en heeft ze het haar missie gemaakt om anderen te helpen aan een energiek leven #echtinbalans waarin genieten voorop staat! De keuken speelt hierin een centrale rol met lekkere, snelle, voedzame en makkelijke maaltijden die ervoor zorgen dat je genoeg brandstof gedurende de dag hebt. Natuurlijk mag een goed glas wijn en een #echtgesprek niet ontbreken. Dat is wat Charlotte noemt met elkaar verbinden en in balans zijn!

Charlotte de Jong is bekend van haar blog en Instagram-account ‘Charlie’s Kitchen‘ waarmee ze dagelijks 40.000 volgers inspireert en zowel in 2018 als in 2019 de Food Blog Award van het jaar binnensleepte. Ook werkte ze samen met onder andere 24Kitchen. Naast het delen van eten inspireert Charlotte dagelijks haar volgers als balanscoach om meer uit je leven te halen.

Wil je het weekmenu per recept bekijken? Dat kan ook! 

Het weekmenu bestaat uit:

Het boek Charlie’s Kitchen kun je hier bestellen.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief