Food Talk

  • 9 mei 0 111

    1. Van Parijse chef tot Amsterdamse visavonturier

    Koken met vis is voor Bart van Olphen dagelijkse kost. Onze Food and Friends-visexpert zit al jaren ‘in de vis’ en leerde als jonge chef de kneepjes van het viskookvak... Meer
  • 30 april 0 111

    About food and Friends

    Nieuw! Food and Friends Op dit gloednieuwe online platform inspireren we jou met de lekkerste recepten, zodat je plezier hebt in de keuken en samen met je vrienden de gezelligste avonden kan beleven.... Meer
  • 23 april 0 111

    MOA en de lekkerste cocktails met wodka

    Goed nieuws voor de liefhebbers van wodka, want er is een nieuw wodkamerk gelanceerd: MOÅ. IMA, de partij achter deze wodka, zag dat er nog niet echt een premium... Meer
  • 17 april 0 111

    Melissa Hemsley maakt je happy!

    Je kent misschien wel de Britse zussen Hemsley & Hemsley; samen schreven ze de bestsellers De kunst om goed te eten en Lekker en snel voor elke dag. Maar... Meer
  • 12 april 0 111

    Vivian Reijs

    Misschien ken je Vivian Reijs wel van televisie, maar wist je dat ze al jaren werkt als voedingstherapeut? In haar laatste boek Gezonder met Viv deelt ze haar tien... Meer
  • 0 111

    Pascale Naessens

    Kookboekenauteur – Pascale Naessens De Vlaamse kookboekenauteur Pascale Naessens vertelt ons alles over haar eenvoudig en pure manier van koken.   ‘Dit is echt míjn domein,’ vertelt Pascale Naessens... Meer
  • 0 111

    Lisette Kreischer

    Neem een kijkje in de duurzame keuken van Dutch Weed Burger-bedenker en kookboekenauteur Lisette Kreischer. Op het eerste gezicht lijkt het een heel gewoon jarenvijftighuis in het rustige Amsterdam-Noord.... Meer
  • 11 april 0 111

    Laura de Grave

    Toen Laura de Grave een paar jaar geleden haar vaste baan opzegde om te gaan freelancen als culinair journalist, besloot ze dat ze eerst meer wilde leren over eten.... Meer
  • 0 111

    BBQ-Koning Jord Althuizen

    Mensen inspireren om te barbecueën op écht vuur, dat is de missie van barbecuekampioen Jord Althuizen. Zeven jaar nadat hij Nederland liet kennismaken met de smaken van het authentieke... Meer