Back to work: tips voor een lekkere start

10 september

Dág vakantie, hállo bureau. Heb jij zin om weer aan het werk te gaan? Met deze tips voor verse lunches en voedzame tussendoortjes kun je er weer met volle energie tegenaan!

1. Neem je eigen lunch mee.

Neem je eigen lunch mee, dan kom je niet in de verleiding om naar de snacks in de bedrijfskantine te grijpen. Bovendien ben jij zo all in control over wat je precies tijdens de lunchpauze eet.
 
En als je dacht dat je eigen trommeltje meenemen saai is, dan heb je vast nog niet gespiekt tussen de lunchgerechten op onze site. Want geloof ons, daar zit veel lekkers tussen om hoge ogen mee te gooien aan de lunchtafel. Wat dacht je bijvoorbeeld van zoete aardappel frittata, Marokkaanse salade of hartige taart met geitenkaas? Die neem je zó mee naar je werk.
 
Tip Om jezelf te trakteren, kun je ook eens bietenmuffins of bananenbrood met pecannoten maken.

2. Drink water.

Drink lekker veel water, want dat hydrateert je lijf en voorkomt hoofdpijn aan het eind van de middag. Ben je water drinken zat? Probeer dan eens je eigen ijsthee of een verse gemberthee.

3. Zorg voor gezonde snacks

Als je tijdens de middag een dip hebt, zorg dan dat je gezonde snacks binnen handbereik hebt liggen. Dan weersta je de verleiding om naar de snoeppot van een collega te lopen of de koekjes op te peuzelen die over zijn van een vergadering. Wij zijn dol op cherrytomaatjes, snackkomkommers of een handje rauwe noten, maar boerenkoolchips, notenrepen en en choco-amandel-notenballetjes zijn natuurlijk nog veel lekkerder.
 
Wat doe jij om weer gezond aan het werk te gaan? Deel het hieronder in de reacties!

[Credits: Annemiek, Floraa Health Blogger].

Wil jij jezelf verwennen met echte lekkere Back-to-work producten, bestel dan onze nieuwste foodbox.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Tips
Meer Tips
Gratis nieuwsbrief