Wraps doen het altijd goed, dus voeg deze wraps met cottage cheese, avocado en paprika maar toe aan je wrap-repertoire. Stop ze in je lunchtrommel voor een lekkere werkbreak, eet ze als lichte avondmaaltijd in de zomer of neem ze mee naar een picknick in kleinere rolletjes. Heerlijk toch, zoveel mogelijkheden met één wrap met cottage cheese, avocado en paprika?
1. Snijd de rode puntpaprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
2. Spoel de kikkererwten af en laat ze uitlekken.
3. Snijd het vruchtvlees van de avocado ook in reepjes.
4. Beleg de rodebietenwraps met alle ingrediënten en vouw ze dicht.
Credits fotografie Sven ter Heide
Voor 2 wraps
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.