De biefstuk in deze rundersalade marineer je in een smaakvolle saus, waardoor de smaak echt fantastisch wordt!
1. Meng de sojasaus, vissaus, tamarinde en knoflook; wrijf hiermee de biefstuk in. Marineer 20 minuten. Meng de azijn met de suiker en uiringen; zet apart. Schroei de biefstuk (bewaar de marinade) 2 minuten per kant (of naar wens) in hete arachideolie. Laat de biefstuk rusten. Vermeng de marinade met een scheut water, doe het mengsel met de rode peper in de pan en laat het 2 minuten koken.
2 personen
• scheutje sojasaus en vissaus
• 1 el tamarindepasta
• 1 teen knoflook, fijngehakt
• 200 g biefstuk
• 2 el rijstwijnazijn
• 1 el suiker
• [1/2] kleine ui, in dunne ringen
• 1 el arachideolie
• 1 rode peper, fijngesneden
• 1 grote wortel, in linten geschaafd
• 2 handenvol waterkers
• 1 handvol geroosterde pinda’s
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.