1 Doe de bloemkool, bouillon, knoflook en vloeibare margarine in een pan en voeg flink wat zout en peper toe. Laat 20 minuten op laag tot middelhoog vuur koken, of tot de bloemkool zacht is.
2 Kook ondertussen de tagliatelle. Laat uitlekken en doe terug in de pan.
3 Maal ¾ van de geroosterde walnoten in een blender, voeg de bloemkool met het kooknat toe en pureer er een saus van. Roer er de parmezaan plus eventueel nog wat zout en peper door.
4 Schenk de bloemkoolsaus over de pasta in de pan en roer de peterselie erdoor. Bestrooi met de rest van de walnoten en wat peterselie.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.