Een salade van watermeloen met chorizo: misschien een beetje een gekke combinatie als je het leest, maar wacht maar… Het is er eentje die je gaat onthouden, en je gasten waarschijnlijk ook, want het is verdraaid lekker én verrassend
.
1. Rooster de plakken chorizo en de pitabroodjes 5 minuten. Breek de broodjes in parten, snijd de meloen in blokjes, ris het blad van de munt en hak de lente-uitjes.
2. Hussel alles door elkaar met zout, peper en 1 scheutje olijfolie
Voor 4 personen. Voorbereiding 10 minuten, bereiding 5 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.