Deze salade is een feestje op je bord! De lamskoteletten krijgen lekker veel smaak door de marinade en de aubergine maakt ‘t helemaal af.
1. Meng het citroensap, de olie, knoflook en tijm in een kom. Schep de aubergine en de lamskoteletten erdoor en laat minstens 1 uurmarineren.
2. Verhit een grillpan op vrij hoog vuur en bak de plakken aubergine 2 min. per kant en de koteletten 5 min. per kant. Schep ze door de sla en serveer.
2 personen
• sap van 1 citroen
• 2 el olijfolie
• 3 tenen knoflook, geperst
• ½ bosje tijm
• 1 aubergine, in de lengte in dunne plakken
• 4 lamskoteletten
• 50 g slablaadjes, bijvoorbeeld eikenbladsla
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.