Met de bakmixen van Coffeelicious tover je eenvoudig de lekkerste cinnamon rolls uit de oven. Deze kaneelbroodjes zij next level door de toevoeging van oreo’s. Dat wordt smullen geblazen!
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Gebruik 1 pak Coffeelicious Scones Mix. Bereid het voor zoals omschreven op de verpakking en rol het deeg zacht uit met je handen tot een A4 formaat. Niet aanduwen!
3. Meng in een kom de lichtbruine suiker, cacao en gemalen kaneel. Zet dit apart. Smeer de zachte boter gelijkmatig over het deeg. Strooi het kaneelmengsel hier gelijkmatig over heen en bedek het met gemalen Oreo’s.
4. Rol het deeg strak en horizontaal op. Snijd het in gelijke stukken en bak ze in een ovenschaal voor 20 minuten.
5. Voor het vanilleglazuur, voeg ongezouten boter, poedersuiker, volle melk en vanille-extract samen in een kom. Mix tot een glad geheel.
6. Laat de cinnamon rolls 15 minuutjes afkoelen en sprenkel er glazuur overheen. Maak het af door Oreo stukjes over het glazuur te strooien. Eet de cinnamon rolls wanneer ze nog een beetje warm zijn uit de oven. Dan zijn ze het lekkerst!
Tip
Credits recept: Coffeelicious Bakery; fotografie: Christine Reehorst
Voor de glazuur
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.