Oreo cinnamon rolls

Intro

Met de bakmixen van Coffeelicious tover je eenvoudig de lekkerste cinnamon rolls uit de oven. Deze kaneelbroodjes zij next level door de toevoeging van oreo's. Dat wordt smullen geblazen!

Ingrediënten

Voor de glazuur

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Gebruik 1 pak Coffeelicious Scones Mix. Bereid het voor zoals omschreven op de verpakking en rol het deeg zacht uit met je handen tot een A4 formaat. Niet aanduwen!

3. Meng in een kom de lichtbruine suiker, cacao en gemalen kaneel. Zet dit apart. Smeer de zachte boter gelijkmatig over het deeg. Strooi het kaneelmengsel hier gelijkmatig over heen en bedek het met gemalen Oreo’s.

4. Rol het deeg strak en horizontaal op. Snijd het in gelijke stukken en bak ze in een ovenschaal voor 20 minuten.

5. Voor het vanilleglazuur, voeg ongezouten boter, poedersuiker, volle melk en vanille-extract samen in een kom. Mix tot een glad geheel.

6. Laat de cinnamon rolls 15 minuutjes afkoelen en sprenkel er glazuur overheen. Maak het af door Oreo stukjes over het glazuur te strooien. Eet de cinnamon rolls wanneer ze nog een beetje warm zijn uit de oven. Dan zijn ze het lekkerst!

Tip

Credits recept: Coffeelicious Bakery; fotografie: Christine Reehorst