Oreo cinnamon rolls

Oreo cinnamon rolls

Met de bakmixen van Coffeelicious tover je eenvoudig de lekkerste cinnamon rolls uit de oven. Deze kaneelbroodjes zij next level door de toevoeging van oreo’s. Dat wordt smullen geblazen!

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Gebruik 1 pak Coffeelicious Scones Mix. Bereid het voor zoals omschreven op de verpakking en rol het deeg zacht uit met je handen tot een A4 formaat. Niet aanduwen!

3. Meng in een kom de lichtbruine suiker, cacao en gemalen kaneel. Zet dit apart. Smeer de zachte boter gelijkmatig over het deeg. Strooi het kaneelmengsel hier gelijkmatig over heen en bedek het met gemalen Oreo’s.

4. Rol het deeg strak en horizontaal op. Snijd het in gelijke stukken en bak ze in een ovenschaal voor 20 minuten.

5. Voor het vanilleglazuur, voeg ongezouten boter, poedersuiker, volle melk en vanille-extract samen in een kom. Mix tot een glad geheel.

6. Laat de cinnamon rolls 15 minuutjes afkoelen en sprenkel er glazuur overheen. Maak het af door Oreo stukjes over het glazuur te strooien. Eet de cinnamon rolls wanneer ze nog een beetje warm zijn uit de oven. Dan zijn ze het lekkerst!

Tip

  • Verwarm de volgende dag de cinnamon rolls voor 10 tot 15 seconden op in de magnetron.

Credits recept: Coffeelicious Bakery; fotografie: Christine Reehorst

  • Coffeelicious Scones Bakmix
  • 100 gr. lichtbruine suiker
  • 12 gr. cacao
  • 1 tl. gemalen kaneel
  • 60 gr. ongezouten boter
  • 100gr. gemalen Oreo’s

Voor de glazuur

  • 15 gr. ongezouten boter
  • 175 gr. poedersuiker
  • 2 el. volle melk
  • 1 tl. vanille-extract

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle kerstrecepten