DEEG
VULLING
BROODJES
ALTERNATIEVE VULLING
30 stuks
DEEG
• 500 gr patentbloem
• 200 gr volle melk
• 25 gr verse gist
• 9 gr zout
• 10 gr witte basterdsuiker
• 125 gr zachte boter
VULLING
• 750 gr gehakt, half-om-half
• 2 eieren
• 75 gr paneermeel
• snufje zout
• witte peper, versgemalen
• slagroom, om te bestrijken
ALTERNATIEVE VULLING
(Jean Beddington)
• 750 gr oesterzwammen, in grove stukken
• 2 el zonnebloemolie
• 1 teen knoflook, fijngesneden
• 4 dl groentebouillon, op smaak gebracht
• 40 gr Japanse sojasaus (Kikkoman)
• 450 gr tarwegluten (biologische winkel)
• zout
• zwarte peper, versgemalen
• paar druppels appelazijn
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.