Vergeet de supermarktcruesli: de lekkerste variant maak je in eigen keuken! De kersen en kokosvlokken maken het qua smaak helemaal af. Serveer met een kommetje yoghurt.
1. Verwarm de oven voor op 150 ºC. Meng de olie, honing en vanille in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de gedroogde kersen en kokosvlokken.
2. Spreid het mengsel over bakplaten met antiaanbaklaag of bekleed met bakpapier en bak 15 minuten. Voeg de kersen en kokosvlokken toe en bak ze 10 minuten mee. Laat het mengsel afkoelen voor je het in een luchtdichte trommel doet.
Per portie 319 kcal, 17,8 g vet (5,8 g verzadigd), 7,1 g eiwit, 32,8 g koolhydraten, 18,3 g suikers
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.