Fudgebrownies die simpel en snel zijn om te maken? Je droom komt uit met dit recept, want je staat 10 minuutjes in de keuken om het beslag te maken en daarna doet de oven in 30 minuten het meeste werk voor je. Zoek een leuke film uit, plof met een theetje en dekentje op de bank en laat je neus verlekkeren door de heerlijke geur die uit de oven komt. Zo kom je de gure herfstdagen wel door!
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Smelt de boter en 150 gr pure chocolade au bain marie. Vul hiervoor een kleine pan met kokend water en zet een grote kom bovenop de pan. Zorg ervoor dat de kom niet het water raakt. Als de chocolade is gesmolten, laat je hem even staan.
3. Voeg daarna de vanille aroma en suiker toe. Meng 1 voor 1 de eieren door het beslag. Daarna schep je de bloem, cacaopoeder en bakpoeder door het beslag met een lepel.
4. Hak de chocolade in stukjes en meng ook door het beslag.
5. Vet een ovenschaal in met een beetje boter.
6. Bak de fudge brownie ongeveer 30 minuten in de oven.
Recept voor circa 10 personen
Tijd: 20-25 min. + 30 min. in de oven
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.