Gratis mooi weer menu

29 april

Om het lekkere lente- en zomerweer goed in te luiden hebben we voor jullie zeven gratis groene recepten voor op de barbecue uit het nieuwe boek van Rukmini Iyer: De groene barbecue.

In De groene barbecue laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij. Van spiesjes met ananas, halloumi en munt tot auberginegeitenkaasburgertjes en van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen.

Rukmini Iyer: “Niet veel dingen zijn fijner dan buiten koken en eten. Het maakt niet uit of je alleen bent of in een groot gezelschap, het eten smaakt buiten sowieso nog lekkerder! Dit mooi-weer-menu is speciaal voor als het zonnetje schijnt en je het goede leven wilt vieren. Geen zorgen als er een wolkje over drijft, veel gerechten zijn ook binnenshuis te maken.

Ik heb allemaal nieuwe vega en vegan recepten ontwikkeld voor op de barbecue, vol textuur, smaak en kleur. Geniet van de zomer en ga lekker experimenteren met deze zomerse gerechten!”

Speciaal voor de warmere dagen die er weer aankomen stelden we een zonnig weer menu voor jullie samen. Hier kun je het menu met 7 gratis vega en vegan recepten uit De groene barbecue van Rukmini Iyer vinden. Geniet van het zonnetje, het gezelschap en het lekkere eten!

Wil je de recepten los bekijken? Klik dan hieronder.

Klik op onderstaande afbeelding om het hele menu gratis te downloaden.


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Algemeen
Meer Algemeen
Gratis nieuwsbrief