140 nieuwe gerechten van ‘s werelds meest geliefde chef en kookboeken-auteur, vol met de zo geroemde Ottolenghi-smaken en verrassingen, maar nu eenvoudig en door iedereen te bereiden. Dat is... Meer
0 111
Boek-tip: Smaakmakers
In zijn nieuwste thuiskookboek Sergio’s smaakmakers vertelt Sergio Herman je alles over twintig van zijn meest favoriete smaakmakers Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om... Meer
0 111
Boek-tip: man, eat, plant
In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst.... Meer
0 111
Boek-tip: het jaar van Guus en Dick
Jaaaa, er is weer een nieuw boek van Guus Meeuwis en Dick Middelweerd. Wil jij ook aan tafel met deze twee sterren? Sla Het jaar van Guus en Dick... Meer
5 december0 111
Toptip: de bier butler app
Dat we gek zijn op eten? Wist je al. Maar we lopen ook warm voor een biertje bij een lekker maaltje. Maar wat een keuze is er. Gelukkig hebben... Meer
8 november0 111
Wat je moet weten over wilde vis en kweekvis
Bestaat er goede kweekvis? Hoe herken je wilde vis? En wat zegt een duurzaamheidskeurmerk nou helemaal? Zie jij door het zeewier de zee niet meer? Onze visexpert Bart van... Meer
0 111
De 5 lekkerste vegan recepten
Eet jij graag vegan? Dan gaan we je blij maken met vijf van onze favorieten: 1. Cassavefriet met bananenketchup Als je dacht dat cassavechips lekker zijn, dan heb je... Meer
1 november0 111
Gratis personaliseren bij aankoop van een Xapron schort!
Wij kwamen Peter tegen bij het winterfestival van Smokey Goodness. Peter, oprichter van Xapron: (x) apron (kusje voor schort), maakt sinds 2015 mooie ambachtelijke schorten van leer. En dat... Meer
0 111
Let’s make BBQ great again
Barbecueën is hot. Wat zeggen we: hotter dan hot! Meestal kregen we de barbecuekriebels als het zonnetje schijnt, de rosé rijkelijk vloeit en de kinderzwembadjes voor het eerst weer... Meer