Boek-tip: Kleine taartjes van Petit Gateau

6 december

Ontdek met het nieuwe boek Kleine Taartjes van Petit gâteau hoe simpel je thuis met een eenvoudige basis van zanddeeg eindeloos veel verschillende kleine taartjes kunt maken. Bijvoorbeeld met vulling van amandel-, pistache- of zelfs clafoutiscrème, daarop gepocheerde peer of lemon curd en een wolkerige meringue of crispy crumble on top.

Petit gâteau in Amsterdam is een échte Franse patisserie met een uniek concept: ze bereiden alles in de winkel, zichtbaar voor iedereen met pure ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Het assortiment bestaat uit minimini’s (kleine taartjes), taarten in allerlei soorten en maten en natuurlijk alles wat je van een echte Franse patissier mag verwachten. Voor dit boek stortten ze zich op de minimini’s, een  echte eye candy, te proeven in oneindig veel verschillende smaken én kleuren.

Food and Friends mag je alvast drie recepten geven uit Kleine Taartjes:

Smaakt dit naar meer? Bestel dan hier het boek Kleine Taartjes. 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Algemeen
Meer Algemeen
Gratis nieuwsbrief