Ella Mills

11 april

Een gezond én vegan etentje met vrienden – foodblogger Ella Mills (Deliciously Ella) durft deze driedubbele uitdaging aan!
 
Het is nog maar vijf jaar geleden dat Ella met haar blog deliciouslyella.com begon, maar de enthousiaste vegan foodie is nu al niet meer weg te denken uit de culinaire wereld. Ze opende drie eetwinkels met haar man Matt en schreef kookboeken die in de hele wereld als warme broodjes over de toonbank gaan. Het nieuwste is net verschenen: Deliciously Ella met vrienden, vol ideeën voor gezellige etentjes.
 
‘Ik vind het leuk om gezonde, veganistische maaltijden interessanter en lekkerder te maken,’ vertelt Ella, ‘en om te laten zien dat gezond eten niet gaat om jezelf dingen ontzeggen. Integendeel! Als er vrienden komen eten, maak ik graag vullende gerechten met lekker veel specerijen. Het gaat erom dat je al die heerlijke natuurlijke producten in het zonnetje zet, dan heb je niet eens door dat je gezond eet!
 
Op dit moment kook ik vaak de chana masala uit mijn laatste boek, een heerlijk Indiaas gerecht met kikkererwten. En als toetje een appel-kaneelcrumble met geroosterde amandelen en maple syrup – die is simpel, maar iedereen is er dol op. Alle restjes vries ik in, zodat ik ze kan meenemen als ik later in de week haast heb. Zo geniet ik van één keer koken twee keer!’

Volg Ella @deliciouslyella en deliciouslyella.com.


Zelf aan de slag met een recept van Ella?
Zoete aardappelsoep met kokos
Mango-avocadosalsa
Gevulde paprika’s met groeten
Meer recepten? Zoek op Ella mills op deze site.

​[Credits: tekst Leonie Hardeman, fotografie Clare Winfield]
 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Friends
Meer Friends
Gratis nieuwsbrief