5 vragen aan Healthy Foodie Manon

4 maart

Vier keer per jaar komen we met de lijst van de allerleukste culi-bloggers van Nederland: de foodbloggers top 100. Deze foodlovers delen iedere dag de lekkerste recepten, hipste hotspots en slimme kooktips. We vonden het hoog tijd om ze een beetje beter te leren kennen. Deze keer schuift Healthy foodie Manon aan voor een rondje ‘5 vragen aan’ – we hebben er zin in!

Voor welke recepten vliegt iedereen lastminute naar jouw website?
‘Mijn gezonde appelkruimelontbijt en kruidige wortel-puntpaprikasoep worden dagelijks massaal bekeken. Ook mijn gezonde appelflappen zijn een dikke hit!’
 
Als we een kijkje nemen in je telefoon, welke culi-app(s) spotten we dan? ‘Ehm, ik heb geen echte culi-apps, haha. Maar ik gebruik Pinterest en Instagram veel voor inspiratie. En Google!’
 
We beginnen deze koude winterdagen stiekem al een beetje te dromen van de zomervakantie. Heb jij een culinaire vakantietip? ‘Lastige vraag! Ik vind uit eten gaan op vakantie vrij lastig omdat mijn vriend en ik nogal uiteenlopende smaken hebben en ik graag zo gezond mogelijk wil eten. Ook op vakantie is het altijd een beetje schipperen. Daardoor komen we op de meest uiteenlopende plekjes en eerlijk gezegd kook ik het liefste zelf, ook op vakantie. Maar bij Tiki Taki in Rimini, waar wij afgelopen jaar op vakantie waren, heb ik wel de allerlekkerste pizza’s gegeten. Die waren gemaakt met een spelt-zuurdesembodem. Dikke aanrader!’
 
Welke ingrediënten heb jij altijd in huis, zodat je nooit misgrijpt en toch een lekker, snel en gezond recept op tafel kan zetten? ‘Minuutjes rijst, verschillende peulvruchten pasta’s, passata di pomodoro, tomatenblokjes, peulvruchten in pot of blik, diepvriesgroenten en heel veel gedroogde kruiden en currypasta’s. Ik kan altijd binnen 15 minuten een gezonde maaltijd op tafel zetten.’

We vroegen je een kijkje te nemen op onze site en je favoriete gerecht (in spe) te kiezen. Welk recept is het geworden? ‘De matchamuffins met knapperige topping lijken me echt té lekker! Ik heb ze direct op mijn to-make-lijstje gezet.’

Benieuwd naar wie er nog meer in de foodbloggers top 100 staan? Klik dan hier.

Met dank aan Healthy Foodie Manon


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Food Talk
Meer Food Talk
Gratis nieuwsbrief