Dit makkelijke recept is ideaal voor op een doordeweekse dag. De zeeduivelfilets bak je in slechts een paar minuutjes gaar!
1 Bestrooi de zeeduivelfilets met het komijnzaad, de tijm, en zout en peper. Verhit wat olijfolie in en koekenpan en bak ze in 3–4 minuten per kant gaar.
2. Serveer op de spinazie, bestrooi met de feta en knijp er wat citroensap over uit.
2 personen
• 2 zeeduivelfilet (à 150 g)
• 1 tl komijnzaad, gekneusd
• blaadjes van 2 takjes verse tijm
• 100 g spinazie, gesauteerd
• 100 g feta, verkruimeld
• 1 citroen, gehalveerd
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.