Doe de koolsoorten, wortels, appels, sjalotjes, pitten, zaden en munt in een grote schaal.
Meng de rest van de ingrediënten in een kom voor de dressing.
Giet over de salade en schep alles goed door elkaar.
4 PERSONEN
•1 kleine rodekool, in reepjes
• 1 kleine wittekool, in reepjes
• 250 g cavolo nero of savooiekool, in reepjes
• 3 grote wortels, geraspt
• 2 appels met schil, in dunne plakjes
• 3 sjalotjes, in dunne ringen
• 5 el gemengde pitten en zaadjes (bijv. pompoenpitten, sesamzaad, zonnebloempitten, lijnzaad)
• handvol gehakte munt
• 2 el tahin
• 6 el extra vergine olijfolie
• 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden
• geraspte schil en sap van 2 citroenen
• 1 el ahornsiroop
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.