Deze watermeloen-kiwi-ijslolly’s zijn perfect voor kinderen. Ze zien er uit als watermeloenpartjes en smaken er ook naar, mét een toevoeging van kiwi en yoghurt. De kunst is het maken van mooie laagjes, maar we leggen je stap voor stap uit hoe je dat doet, dus maak je geen zorgen. Deze watermeloen-kiwi-ijsjes worden sowieso een succes!
1. Pureer de watermeloen met 1 eetlepel honing en het limoensap in de keukenmachine.
2. Meng de yoghurt met 1 eetlepel honing.
3. Pureer de kiwi’s met 1 eetlepel honing in de keukenmachine. Zeef het kiwimengsel en bewaar het sap.
4. Vul de vormpjes voor twee derde met de watermeloenpuree en laat 2 uur iets opstijven in de vriezer. Zodra het ijs iets harder geworden is, verdeel je de chocoladedruppels met een ijsstokje over de vormpjes. Plaats de stokjes erin en zet 2 uur in de vriezer.
5. Verdeel vervolgens de yoghurt over de vormpjes en zet 2 uur in de vriezer.
6. Voeg tot slot de kiwi toe. Zet 4-6 uur in de vriezer.
Voor 6 ijsjes van 65 ml of 4 ijsjes van 90 ml. Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 6 uur In de vriezer: 4-6 uur
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.