Voor 6 ijsjes van 65 ml of 4 ijsjes van 90 ml. Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 6 uur In de vriezer: 4-6 uur
1. Pureer de watermeloen met 1 eetlepel honing en het limoensap in de keukenmachine.
2. Meng de yoghurt met 1 eetlepel honing.
3. Pureer de kiwi’s met 1 eetlepel honing in de keukenmachine. Zeef het kiwimengsel en bewaar het sap.
4. Vul de vormpjes voor twee derde met de watermeloenpuree en laat 2 uur iets opstijven in de vriezer. Zodra het ijs iets harder geworden is, verdeel je de chocoladedruppels met een ijsstokje over de vormpjes. Plaats de stokjes erin en zet 2 uur in de vriezer.
5. Verdeel vervolgens de yoghurt over de vormpjes en zet 2 uur in de vriezer.
6. Voeg tot slot de kiwi toe. Zet 4-6 uur in de vriezer.