Verwarm de oven voor op 200 ºC. Doe de bloem, kaneel en de fijne kristalsuiker in een kom en wrijf dit met de boter tot een kruimelig mengsel.
Halveer de vijgen en leg ze op een bakplaat, verdeel het crumble-mengsel erover en bak de crumble in de oven in 20 minuten goudbruin.
– 75 gram bloem
– ½ theelepel kaneel
– 50 g fijne kristalsuiker
– 50 gram boter
– 8 vijgen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.