Venkel en aubergine gaan hand in hand in deze heerlijke lasagne. De pittige chili, anijsachtige venkelzaadjes en romige parmezaan maken het gerecht helemaal af!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Doe de groenten in een braadslee en bestrooi met de chili, venkelzaadjes,peper, zout en wat olie. Rooster 45-60 min., tot ze goudbruin en zacht zijn. ‘
3. Smelt de boter in een pan. Voeg de bloem toe en roer 2 min. Klop de melk erdoor tot je een gladde saus hebt. Laat 3 min. koken tot hij dikker is. Roer een kwart van de parmezaan erdoor.
4, Giet een derde van de saus in een ovenschaal van 20×30 cm. Verdeel de helft van de geroosterde groenten, een kwart van de parmezaan en de helft van de pasta erover. Herhaal dit en eindig met de saus en de overgebleven parmezaan. Bestrooi met mozzarella.
5. Bak 40 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin is en de randen knapperig zijn.
Voor 4-6 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.