Je kent ze vast, van die dagen waarop je geen tijd hebt voor niks niet. Koken moet, anders ga je wéér junk bestellen bij de snackbar. Geef jezelf een kwartier en flans deze fantastische noedelsoep in elkaar. Voelt goed, smaakt goed, alles goed.
• 300 g noedels
• 2 el neutrale olie
• 4 lente-uien, in dunne ringetjes (houd 1 el achter ter garnering)
• 2 knoflooktenen, in dunne plakjes
• snuf zout
• 1 el gochujangpasta (toko)
• 1 el pindakaas (of amandelpasta, of tahin)
• 1 el lichte misopasta
• 1 l groentebouillon
• 1 paksoi, grofgesneden
• 250 g paddenstoelen naar keuze (bijvoorbeeld shiitakes, beukenzwammen, cantharellen), in hapklare stukken
• scheutje sojasaus
Benodigdheden
• wok
• aluminiumfolie (optioneel)
• garde
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.