Wist je dat parelcouscous gemaakt wordt van durumtarwe? Het wordt eerst gemalen tot meel en daarna wordt er een deeg van gemaakt. Die rollen ze op en zeven ze tot er kleine balletje overblijven. Tot slot worden die gestoomd en gedroogd, et voilà: parelcouscous.
Tip: Je kunt de witte kaas ook eerst marineren. Snijd hem daarvoor in blokjes en meng die met een paar eetlepels olijfolie, zoet paprikapoeder en fijngehakte munt en peterselie.
4 personen | 40 minuten
• 250 g parelcouscous
• 4 el olijfolie
• 1 grote rode ui
• 2 tenen knoflook
• 1 aubergine
• 1 rode paprika
• 1 courgette
• 10 g verse munt
• 10 g verse koriander
• 500 ml groentebouillon
• ½ ingelegde citroen
• 1 el ras el hanout
• 200 g witte kaas (bijv. feta)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.