Dit recept combineert twee waanzinnige smaken met elkaar! Zoete tuinbonen en zoute knapperige chorizo. Het ultieme superfood voor op een doordeweekse dag!
1 Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen met het laurierblaadje 5–7 minuten.
2 Voeg de knoflook en sherry toe;verhit ze een paar minuten mee tot de knoflook zacht is.
3 Voeg de plakjes chorizo toe en bak ze een paar minuten mee tot ze verkleuren. Roer de tuinbonen erdoor en bak ze 2–3 minuten mee.
4 Voeg de peterselie toe en bestrooi het gerecht met de amandelen. Serveer met lekker brood naar keuze.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.