Hartig en zoet gaan perfect samen, dat bewijst deze tosti maar weer eens. In plaats van perensiroop kun je ook appelstroop gebruiken, of kies voor een blauwschimmelkaasje – ook hartstikke lekker!
1. Bestrijk een snee notenbrood met de perenstroop.
2. Bestrooi met de pistachenoten en beleg met de plakken brie.
3. Top af met de andere snee notenbrood.
4. Gril de tosti 5 minuten tot de brie zacht is.
Serverenen: snijd de tosti diagonaal doormidden en serveer met de perenstroop.
Dit recept komt uit het boek ‘Het ultieme tostiboek’ van Jasper Kool (€25,- uitgeverij Carrera).
Zin in andere tosti recepten? Kijk dan hier:
Voor 1 tosti:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.