Tosti’s, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Naast ham en kaas kun je eindeloos variëren met het beleg, en in dit recept kiezen we voor rode bietjes met romige mozzarella. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar man-o-man, wat is deze variant lekker.
1. Bestrijk beide sneetjes meergranenbrood met de groene pesto.
2. Leg de rode bieten op een snee meergranenbrood.
3. Verdeel de mozzarella over de bieten en bestrooi met pistachenoten.
4. Top af met de andere snee meergranenbrood en gril de tosti 5 minuten tot de mozzarella gesmolten is.
Serveren: snijd de tosti diagonaal doormidden en smullen maar!
Dit recept komt uit het boek ‘Het ultieme tostiboek’ van Jasper Kool (€25,- uitgeverij Carrera).
Voor 1 tosti:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.