Winnaar van de Food and Friends Gouden Kookboek publieksprijs 2023: de Toetjesbijbel van Rutger van den Broek. Ga nu direct zelf aan de slag met dit heerlijke recept. Smaakt het naar meer bestel de Toetjesbijbel via onderstaande link.
Bij een omelet denk je waarschijnlijk niet gelijk aan een toetje, maar dit recept bewijst dat het wel degelijk kan. Deze zoete schuimomelet heeft ergens iets weg van een wafel en je kunt hem vullen met wat je maar lekker vindt. Yum!
credits fotografie: Saskia Lelieveld / credits styling: Nicole de Werk
2-3 personen
VOOR DE SCHUIMOMELET
• 3 eiwitten
• 1½ el fijne suiker
• 3 eidooiers
• 1½ tl maizena
VOOR DE VULLING
• 150 gr opgeklopte slagroom
• 100-150 gr aardbeien, ontkroond en in kwarten
• 50-75 gr aalbessen
VERDER NODIG
• 20 gr boter
• poedersuiker, om te bestuiven
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.