Winnaar van de Food and Friends Gouden Kookboek publieksprijs 2023: de Toetjesbijbel van Rutger van den Broek. Ga nu direct zelf aan de slag met dit heerlijke recept. Smaakt het naar meer bestel de Toetjesbijbel via onderstaande link.
Bij een omelet denk je waarschijnlijk niet gelijk aan een toetje, maar dit recept bewijst dat het wel degelijk kan. Deze zoete schuimomelet heeft ergens iets weg van een wafel en je kunt hem vullen met wat je maar lekker vindt. Yum!
credits fotografie: Saskia Lelieveld / credits styling: Nicole de Werk
2-3 personen
VOOR DE SCHUIMOMELET
• 3 eiwitten
• 1½ el fijne suiker
• 3 eidooiers
• 1½ tl maizena
VOOR DE VULLING
• 150 gr opgeklopte slagroom
• 100-150 gr aardbeien, ontkroond en in kwarten
• 50-75 gr aalbessen
VERDER NODIG
• 20 gr boter
• poedersuiker, om te bestuiven