Oma Els twijfelde eerst een beetje of ze wel in het kookboek wilde. Ze is namelijk best perfectionistisch. Gelukkig is dit recept zo lekker dat ze het ons niet wilde onthouden!
1. Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg de aardappels toe en kook in 20 minuten gaar. Voeg de laatste 2 minuten de rode bieten toe.
2. Verhit ondertussen een droge koekenpan op laag vuur en rooster de walnoten 4 minuten. Laat op een bord afkoelen en hak grof.
3. Giet de aardappels en rode biet af. Voeg de melk, tijm en de helft van de geitenkaas toe en stamp tot een puree. Breng op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper.
4. Verdeel de stamppot over de borden en garneer met de walnoten en de rest van de geitenkaas.
Voor 4 personen
Bereiding: 25 minuten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.