Deze spaghetti ziet er niet alleen heerlijk uit, maar smaakt ook nog eens geweldig! Binnen 10 minuten heb jij deze pasta met peultjes, erwten en sugarsnaps op tafel staan.
1. Kook de spaghetti al dente.
2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de sugarsnaps, erwten en peultjes circa 3 minuten, onder af en toe roeren.
3. Bak dan de knoflook 1 minuut mee. Neem de pan van het vuur, knijp de citroen erover uit, roer goed en voeg de feta, munt en geraspte citroenschil toe.
4. Laat de spaghetti uitlekken en roer de pasta daarna door het peulgroentemengsel. Maal er wat zwarte peper over.
2 personen
• 200 g spaghetti
• 2 el olijfolie
• 100 g sugarsnaps
• 100 g doperwten
• 100 g peultjes
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• sap en geraspte schil van ½ citroen
• 100 g feta, verkruimeld
• 2 el gehakte munt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.