Spaghetti met groene bonen

Intro

Deze spaghetti ziet er niet alleen heerlijk uit, maar smaakt ook nog eens geweldig! Binnen 10 minuten heb jij deze pasta met peultjes, erwten en sugarsnaps op tafel staan.

Ingrediënten

2 personen
• 200 g spaghetti
• 2 el olijfolie
• 100 g sugarsnaps
• 100 g doperwten
• 100 g peultjes
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• sap en geraspte schil van ½ citroen
• 100 g feta, verkruimeld
• 2 el gehakte munt

Bereiding



1. Kook de spaghetti al dente.

2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de sugarsnaps, erwten en peultjes circa 3 minuten, onder af en toe roeren.

3. Bak dan de knoflook 1 minuut mee. Neem de pan van het vuur, knijp de citroen erover uit, roer goed en voeg de feta, munt en geraspte citroenschil toe.

4. Laat de spaghetti uitlekken en roer de pasta daarna door het peulgroentemengsel. Maal er wat zwarte peper over.