Enchiladapotje met pompoen

Enchiladapotje met pompoen

Je kent vast enchilladas die als een opgerolde wrap uit de oven komen. Dit is een variant: enchilladas uit een potje om precies te zijn én helemaal vegetarisch. Het ziet eruit als een Mexicaans feestje en smaakt als een feestje, enjoy!

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten voor het enchiladapotje in de pot van de slowcooker en gaar 3 uur op High of 6 uur op Low.
  2. Top het gerecht af met ijsbergsla, crème fraîche, avocado en serveer met tortillachips.

2 personen

• 400 g pompoen, in blokjes
• 1 rode paprika, in blokjes
• 200 g kikkererwten
• 200 g mais
• 1 ui, gesnipperd
• 3 teentjes knoflook, fijngehakt
• 1 tl gemalen komijn
• 1 jalapeño, in halve ringen
• 400 g tomatenblokjes
• 200 ml tomatensaus
• 1 el gedroogde oregano
• ½ el paprikapoeder
VOOR DE GARNERING
• ijsbergsla
• crème fraîche
• avocado, in plakjes
• tortillachips


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden Kookboek