Enchiladapotje met pompoen

Intro

Je kent vast enchilladas die als een opgerolde wrap uit de oven komen. Dit is een variant: enchilladas uit een potje om precies te zijn én helemaal vegetarisch. Het ziet eruit als een Mexicaans feestje en smaakt als een feestje, enjoy!

Ingrediënten

2 personen

• 400 g pompoen, in blokjes
• 1 rode paprika, in blokjes
• 200 g kikkererwten
• 200 g mais
• 1 ui, gesnipperd
• 3 teentjes knoflook, fijngehakt
• 1 tl gemalen komijn
• 1 jalapeño, in halve ringen
• 400 g tomatenblokjes
• 200 ml tomatensaus
• 1 el gedroogde oregano
• ½ el paprikapoeder
VOOR DE GARNERING
• ijsbergsla
• crème fraîche
• avocado, in plakjes
• tortillachips

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten voor het enchiladapotje in de pot van de slowcooker en gaar 3 uur op High of 6 uur op Low.
  2. Top het gerecht af met ijsbergsla, crème fraîche, avocado en serveer met tortillachips.