Varieer vooral met andere slasoorten, bloemen en kruiden, maar onthoud dat de smaak vooral van verse ingrediënten komt. Die hebben niet meer nodig dan een simpele dressing. Maak het extra speciaal met eetbare bloemen die je tegenwoordig vaker in de supermarkt kunt kopen.
1 Was en droog de sla, pluk en snijd de kruiden.
2 Meng sla en kruiden met een dressing van olijfolie, vers citroensap, peper en zout
3 Schik op een grote schaal of kleine bordjes.
Recept Villa Augustus
Voor 2-4 personen
• 300 gram gemengde sla zoals kropsla, ijsberg, rucola, veldsla, rode sla, spinazie, jonge snijbiet
• eetbare bloemen en kruiden, zoals viooltjes, Oost-Indische kers, bieslook, kervel, wilde venkel
• olijfolie
• vers citroensap
• peper, zout
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.